Terug naar tarieven

Vodafone

U kunt met Vodafone Prepaid zelf bepalen welk tarief het beste bij u past. Als u een nieuwe klant bent belt u bij aankoop van een prepaidkaart vanzelf met het standaard prepaid-tarief. U kunt kiezen uit 3 verschillende tarieven, namelijk: Standaard prepaid, meerwaarderen-tarief en Vodafone Z11.
Voor meer voordeel kunt u gratis overstappen vanaf het standaard prepaid tarief naar het prepaid Meerwaarderen tarief. U krijgt hiermee meteen lage tarieven voor zowel bellen als sms’en. Bij iedere opwaardering van €20 krijgt u een gratis bonus van 15 belminuten of 50 sms’jes.
U kunt uw prepaid-tegoed simpel online opwaarderen via iDeal, vanaf €10.

Telfort

Als u al een toestel heeft kunt u kiezen voor een Telfort prepaid sim only. Zo’n pakket is extra voordelig, want Telfort geeft u meer dan het aankoopbedrag van de simkaart terug in starttegoed. U betaald €4.95 en krijgt maximaal €15 starttegoed. U sms’t binnen Nederland vanaf slechts 8 cent per bericht, en als u één keer in de twaalf maanden opwaardeert is uw prepaid tegoed onbeperkt houdbaar. Opwaarderen kan vanaf €10.

Hi

Als u liever niet vast zit aan een contract, en wilt u altijd controle houden over uw eigen kosten? Dan kunt u Hi PrePay nemen. De voordelen van Hi PrePay zijn dat je voor maar 5 cent kunt smsen met Hi 5, u kunt online gratis sms’jes versturen en bewaren, u kunt al uw nummers online opslaan met het Hi Telefoonboek en uiteraard bellen met het betrouwbare Hi netwerk.

KPN

Als u al een toestel heeft en met KPN Prepaid wilt gaan bellen biedt KPN Sim Only voor Prepaid. U kunt op de vertrouwde KPN Prepaid manier bellen, sms’en en opwaarderen, gewoon zoals u al gewend bent. U betaalt bovendien geen entreekosten. U ontvangt €4 beltegoed op de simkaart, en door middel van registratie op kpn.com/beltegoed ontvangt u nog eens €6 beltegoed.

Laat een vriend weten van deze site! e-mail:


Welkom op tarievenprepaid.nl. Op deze website kunt u de tarieven vergelijken van verschillende prepaid aanbieders. Ook kunt u meteen doorklikken naar de website van de prepaid provider waarvan u denkt dat die het meest geschikt is voor uw belgedrag. We geven per rij de goedkoopste provider(s) aan met een(de) pijltje(s) en markeren de goedkoopste prepaid aanbieder met een ster.